RISTORANTE "DA ENZO"

RISTORANTE "DA ENZO" Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 875 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ristorante "Da Enzo". Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 20:00 Was weer ouderwets prima, alleen jammer dat er wel spek op de pizza zat terwijl ik specifiek had aangegeven dat dit niet de bedoeling was.
26 jun 2022 om 23:54 Het was heerlijk en hoewel ons werd doorgegeven via volg je bestelling dat het 50 minuten zou gaan duren was het er veel sneller
26 jun 2022 om 8:26 Eten was er supersnel. En de pizza's waren heerlijk.
24 jun 2022 om 23:05 Helaas was de pizza niet meer heel en dat scheelt zo met de smaak. Jammer
24 jun 2022 om 20:08 Meer dan 90 minuten moeten wachten. Weet dat als ik het zelf had gehaald (wat we vaker doen) ik het veel eerder had gehad. Was m'n eerste en laatste ervaring met Thuisbezorgd
12 jun 2022 om 20:49 Super snelle bezorging, en dat op een zondag! Het eten was goed warm, meer dan voldoende en smaakte heerlijk. Niet te vet, niet te zout. Ook de insalata mista is een aanrader, erg smakelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.
6 jun 2022 om 13:31 Zo hoort een pizza te zijn. Top!
5 jun 2022 om 20:15 Heerlijk snel en temperatuur top. Voor herhaling vatbaar
27 mei 2022 om 21:25 1 pizza was goed. De andere zat geen smaak aan.. ook de gorgonzola zat niet op de pizza
22 mei 2022 om 21:14 Pizza's waren heel vet bij bezorging
21 mei 2022 om 12:59 Weer een heerlijke Calzone gehad.
20 mei 2022 om 0:12 lekker eten, snelle bezorging